Wij zoeken een nieuwe collega

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste (aankomend) assistent makelaar die van aanpakken houdt

Een energiek en integer persoon die ons team komt versterken met een hands on mentaliteit. Commercialiteit is essentieel. Als collega wordt je ingezet in de volle breedte van de werkzaamheden.

In deze functie is veel mogelijk. Hoe meer verantwoordelijkheid jij neemt, hoe meer ruimte je krijgt. Vrijheid, initiatief en verantwoordelijkheid zijn dus onlosmakelijk met deze functie verbonden.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een collega die een carrière in de makelaardij ambieert Een  dienstverlenende instelling, ondernemerschap, commercialiteit en flexibiliteit zijn erg belangrijk. Evenals goede contactuele vaardigheden en enthousiasme. We zoeken iemand die nieuwsgierig is en graag wil leren. Ervaring met klantcontacten is belangrijk. 

Wat wij bieden

Wij bieden een functie voor 32 tot  40 uur per week en een salaris in overeenstemming met de ervaring. Wij bieden een informele en uitdagende werkomgeving in een hecht team met veel vrijheid. Als de klik er is willen we graag met je in zee gaan.

Sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast? Stuur dan jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV via de mail naar e.zwaan@zwaanschouten.nl, ter attentie van Ellen Zwaan. Naar aanleiding daarvan volgt een eventueel gesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we graag meer over de functie en over ons bedrijf en maken we graag nader kennis met jou. Om referenties zal gevraagd worden.

Zwaan & Schouten Garantiemakelaars,

T.a.v.: Ellen Zwaan
Rensgars 5,
1741 BR Schagen

 

 

Verkoper van Seringenhof 58
8

Tja, heel kort, zoek je een eerlijke makelaar met hart en pit dan weet je dat je bij Zwaan & Schouten goed zit! Prettige service, geen vraag is te gek, duidelijk, concreet, en prettig in de omgang wat heel prettig is als je iets uit handen geeft.

Verkoper van Burgerweg 34
10

Wij geven Zwaan en Schouten een 10 met een griffel. Wij zijn zeer deskundig geholpen en bijgestaan door het hele team, en met name door Tom Zwaan. Zonder hun vakkennis, volhouden, en doortastendheid, hadden wij de verkoop van ons huis, en aankoop van ons nieuwe huis nooit voor elkaar gekregen. Wij zijn dan ook meer dan tevreden! Top makelaar! Geen gedraai, maar helder en duidelijk.

Verkoper van Lepelaar 27
9

Onze makelaar is zeer bewust van de klantwens, handelt snel en vakkundig bij de koop en verkoop van de woning. Neemt echt de tijd voor jouw als klant, is zeer goed bereikbaar bij belangrijke vragen. Hij laat de klant zelf ervaren en beslissingen nemen door goede en weloverwogen adviezen te geven.

Lees meer
Terug
Recent bekeken