Dé interieurtrends voor het najaar

Dé interieurtrends voor het najaar Langzamerhand druppelt het kantoor weer vol met collega’s en beginnen de scholen weer. Hét teken dat de vakanties voorbij zijn en het najaar in zicht komt. Maar niet getreurd, want het najaar is ook weer een hele fijne tijd om eens lekker in huis te rommelen (als het toch regent) en misschien eens je interieur aan te pakken. Daarom vandaag, de vijf interieurtrends van dit najaar.

Isoleren met subsidie

Isoleren met subsidie Het is de overheid ernst om haar burgers aan het isoleren te krijgen. Het is vaak een eenvoudige manier om energiekosten te drukken en het milieu een plezier te doen. Eenvoudig wil echter niet zeggen 'goedkoop'. Daarom is er weer subsidie voorhanden.

Zo gebruik je al die regen het best

Zo gebruik je al die regen het best Regen, regen en nog meer regen. We krijgen het er deze weken opeens flink van langs. Minder leuk voor ons, maar wel zo leuk en nodig voor de natuur en je tuin. Wat kun je eigenlijk allemaal doen met dat regenwater?
AH.Maas
9

Klantvriendelijk prettige omgang en benadering m.b.t verkoop van de woning.

Dhr. de Jong
8

Het eerste contact was met Arjen Zwaan , wiens deskundigheid vertrouwen gaf. Verkoop is soepel en vlot verlopen door een assistent makelaar van de Firma Zwaan en Schouten in de persoon van Sylvester Koops. Na overeenkomst over de prijs zijn de verdere formaliteiten goed afgehandeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding, een keurig verzorgde brochure en marketingstrategie en een behaalde verkoopprijs welke overeenkomstig was met mijn verwachtingspatroon. Zou deze firma zeker aanbevelen bij anderen om uw huis te verkopen.

8

Gemakkelijk te benaderen / Open / betrouwbaar / modern / niet moeilijk doen/

Lees meer
Terug
Recent bekeken