De naam zegt alles: garantie is bepalend

We schreeuwen het niet van de daken, maar zo heel af en toe mag het best wel wat extra aandacht krijgen: onze naam, Garantiemakelaars, is niet zomaar gekozen. Wij halen niet alleen het onderste uit de kan voor je, maar garanderen dit zelfs. Vijf keer!

Serieus

Makelaar zijn, is ons vak. En daar zijn wij heel serieus mee bezig. Maar omdat wij zelf ook wel eens als koper in de markt hebben gestaan met ons eigen huis, weten wij persoonlijk hoe het voelt als je afscheid neemt van je oude huis. Om welke reden dan ook. Daarom is elke klant uniek voor ons en willen wij deze met onze allerbeste zorg terzijde staan.

Verkoopgaranties

Om aan te geven dat wij dit echt belangrijk vinden, bieden wij een aantal verkoopgaranties. Hier zijn wij zo trots op, dat het zelfs in onze naam is verwerkt. Weet dus dat als je bij de Garantiemakelaar aanklopt omdat je je huis wil verkopen, je kunt rekenen op de volgende vijf zekerheden:

  • De ContactGarantie: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar;
  • De PresentatieGarantie: wij zetten jouw woning zo goed mogelijk in de schijnwerpers;
  • De BezichtigingsGarantie: niet iedereen heeft overdag tijd voor een bezichtiging. Daarom is dit voor ons ook buiten kantoortijden mogelijk;
  • De AnnuleringsGarantie: je kunt op elk gewenst moment de samenwerking stopzetten;
  • De TevredenheidsGarantie: wij maken afspraken over onze activiteiten en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop van je huis.

Cijfers

Dat wij onze garanties waarmaken, laten de cijfers zien. Cijfers die wij duidelijk op onze site vermelden, zoals de lokale marktcijfers: hoeveel woningen wij in een bepaalde periode hebben verkocht, hoe lang een verkooptraject gemiddeld duurt (ook ten opzichte van het (landelijk) gemiddelde van onze collega’s) en hoe wij scoren in de onderhandelingen. Bovendien lees je reviews van onze klanten op de site. Waardoor je weet waar je aan toe bent als je bij ons binnenstapt.

 

Verkoper van Seringenhof 58
8

Tja, heel kort, zoek je een eerlijke makelaar met hart en pit dan weet je dat je bij Zwaan & Schouten goed zit! Prettige service, geen vraag is te gek, duidelijk, concreet, en prettig in de omgang wat heel prettig is als je iets uit handen geeft.

Verkoper van Burgerweg 34
10

Wij geven Zwaan en Schouten een 10 met een griffel. Wij zijn zeer deskundig geholpen en bijgestaan door het hele team, en met name door Tom Zwaan. Zonder hun vakkennis, volhouden, en doortastendheid, hadden wij de verkoop van ons huis, en aankoop van ons nieuwe huis nooit voor elkaar gekregen. Wij zijn dan ook meer dan tevreden! Top makelaar! Geen gedraai, maar helder en duidelijk.

Verkoper van Lepelaar 27
9

Onze makelaar is zeer bewust van de klantwens, handelt snel en vakkundig bij de koop en verkoop van de woning. Neemt echt de tijd voor jouw als klant, is zeer goed bereikbaar bij belangrijke vragen. Hij laat de klant zelf ervaren en beslissingen nemen door goede en weloverwogen adviezen te geven.

Lees meer
Terug
Recent bekeken