Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Scheermeijer
10

Een echte makelaar die deskundig over komt. En er ook echt uit ziet als een makelaar. Zeer fijn in contact!

Anoniem
9

Goede service en alles gedaan in goed overleg. extra pluspunt je wordt over alles goed geinformeerd en op de hoogte gehouden m.v.g. D. Rijgersberg

Dhr. van Wijk
10

Uitstekende makelaar die zijn vak verstaat. Vriendelijk en terzake kundig. Neemt alle tijd voor je en legt alles duidelijk uit.

Dhr. Hensen
10

Zeer deskundige makelaar, zorgt voor een soepele verkoop en de communicatie is werkelijk geweldig! Deze makelaar neemt koper en verkoper tenminste nog serieus, dit is iets waar menig makelaar nog wat van kan leren nu het zo goed gaat op de woningmarkt!

Mevr. Gijsen
10

Zeer kundig. Goede begeleding. Goede manier om dit niet standaard huis in de markt te zetten. Goede serivce ook van het kantoor.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was prima. Service was goed. Duidelijke communicatie. De verkoop was snel geregeld en afgewikkeld.

Mevr. Avot
9

Is allemaal super netjes en snel gegaan! Geeft een hoop rust dat je de verkoop uit handen kunt geven. De lijntjes zijn kort en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden.

Diane van Schaik
9

Het eerste contact was gelijk positief. Ondanks mijn vele vragen, bleef de medeweker allert en gaf hij ook gewoon als antwoord moet ik even navragen. Top! NIemand weet altijd alles. :) Zeer plezierig contact ook met de makelaar en duidelijke uitleg bij hetgeen zij bieden. Duidelijke instructies, maar ook prettige aanwijzingen, waar opgelet moet worden bij het zetten van een huis in de verkoop. Meer dan fijn kantoor, ga vooral zo door.

Dhr. de Jong
8

Het eerste contact was met Arjen Zwaan , wiens deskundigheid vertrouwen gaf. Verkoop is soepel en vlot verlopen door een assistent makelaar van de Firma Zwaan en Schouten in de persoon van Sylvester Koops. Na overeenkomst over de prijs zijn de verdere formaliteiten goed afgehandeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding, een keurig verzorgde brochure en marketingstrategie en een behaalde verkoopprijs welke overeenkomstig was met mijn verwachtingspatroon. Zou deze firma zeker aanbevelen bij anderen om uw huis te verkopen.

Machiel Jonker
7

Eerlijk gezegd vind ik de feedback in dit stadium nog prematuur. We hebben immers nog nauwelijks ervaring met elkaar. Maar in ieder geval: de eerste contacten wekken vertrouwen op!

Marco de Boer
8

to the point, geen opsmuk luistert naar de wensen met een persoonlijke benadering.

Mevr. Gerda Venema
9

Zwaan & Schouten heeft de begeleiding en de verkoop van mijn huis op een zeer deskundige manier afgehandeld. Betrokken, meedenken en adequaat handelen; dat doen ze uitstekend. Ik ben zeer tevreden met hun dienstverlening. Bedankt voor de fantastische service!

Anoniem
9

Heel prettig contact met de makelaar. het gevoel dat iemand echt tijd voor je heeft en echt naar je luistert.

Joyce Havers-Metz
8

Arjan Zwaan is een professionele, prettige persoonlijkheid met verstand van zaken!

Joyce Metz
9

Zwaan & Schouten komt zeer professioneel over met oog voor de wesen van de klant.

Pieter de Jong
9

Vindt dit onderzoek nog prematuur, beoordeling zal grotendeels afhangen van een geslaagde transactie.

Jan Beentjes
8

Makelaar geeft vertrouwen en beoordeeld het huis op een goede normale manier en prijs

John Groet
8

Wij zijn zeer tevreden.

Looijesteijn
8

Rustig en vertrouwd

Jan van Meer
10

Alles is goed gegaan

Groot
8

tot nu toe zijn wij tevreden wij hopen dat dat zo blijft

Anoniem
10

Onze ervaringen met makelaars waren in het verleden niet zo positief, maar Zwaan & Schouten Makelaars en vooral Tom Zwaan hebben wij als hele fijne makelaar ervaren. Deskundig, kritisch (in positieve zin) en goed in afspraken nakomen.

Zwaan
9

Heb het altijd onzin gevonden als iemand zei dat je een klik moet hebben met je makelaar maar het is voor ons bewezen dat dit wel degelijk waar is. No nonsens, huis prima omschreven in de advertentie/brochure zonder allerlei zinloze toevoegingen.

8

Vind alleen de bereikbaarheid niet handig ! Elke keer bij telefoondienst al je gegevens opnieuw doorspelen. Zou handiger zijn als de verkopers met adressen bekend zijn bij de telefoniste ( overigens wel heel vriendelijk te woord gestaan hoor )

10

Transparant, open, eerlijk, helder en een vriendelijke communicatie en begeleiding. Waar ze met je mee willen denken. We voelden ons ontzorgt tijdens het proces. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren.

Lont
8

Eerste kennismaking was prima, zoals eerder vermeld kennis van zaken, maar straalt ook vertrouwen uit.

Paula van der Steen
10

Wij hadden met drie makelaars en intake om te voelen welke makelaar bij ons zou passen. Tom was de eerste makelaar en daarmee was er direct een klik. De andere 2 makelaars afgebeld en in zee gegaan met Tom. Geheel op gevoel. Wel in achterhoofd dat het een NVM makelaar betreft.

Anoniem
7

Het contact met de makelaar verliep prima .Heb alleen geen (verkocht )bordje mij thuis gezien., deze is niet geplaatst .Maar verder prima.

Loes den Hollander
10

Ik voelde me direct op mijn gemak bij de makelaar en heb vertrouwen in zijn motivatie.

Commandeur
7

Presentatie en brochure zijn keurig verzorgd.

Fleur van Otegem
8

Het contact ging soepel en fijn. Er werd geluisterd naar onze wensen en de procedure om het huis in de verkoop te zetten verliep voorspoedig.

Adrie van der Pal
10

Geheel is uitstekend!

Lilian Vreeswijk
10

Helder en transparant, open, eerlijk en vriendelijk. Korte lijnen, zorgt voor een snelle communicatie. Denken mee in het gehele proces, daardoor wordt de klant 'ontzorgt' tijdens het proces van aankopen en verkopen. Kortom, bij aankoop als verkoop van de woning gekozen voor jullie begeleiding en bemiddeling. Niet meer dan een logisch gevolg!

de Boer
9

Prettig contact, betrouwbaar, redelijke prijs.

Nick H
8

Prima intake gehad en het proces verloopt uitstekend tot op heden. Tom Zwaan is een makelaar die verstand van zaken heeft, lekker direct kan zijn, niet om zaken heendraait en vertrouwen uitstraalt. Zaken die een absolute must zijn, voor iemand die je de verkoop van je huis toevertrouwd.

Fred van der Landen
9

Mooie en professionele presentatie. Nu nog een koper vinden.

Paul Das
9

Een goede professionele makelaar die met je meedenkt.

Anoniem
9

We zijn ontzettend blij met onze makelaar. Niet alleen voor de verkoop van onze woning maar ook voor de aankoop van een nieuwe woning. Ze nemen de tijd voor ons en denken echt met ons mee.

Anoniem
10

Makelaar Tom was zeer direct en heel duidelijk in al zijn handelingen. Hij heeft voor ons met zijn manier van onderhandelen de hoogst mogelijke verkoopprijs weten te bemachtigen. Makelaar Tom was altijd heel goed bereikbaar en reageerde altijd direct op onze verzoeken en/of telefoontjes. Wij zouden hem bij al onze familie en vrienden zeker aanbevelen. Omdat hij ons appartement binnen een dag heeft weten te verkopen gaan we nadat de nieuwe eigenaar in ons appartement woont met hem uit eten bij de Griek!!

Frank de Bruijn
10

Alles is goed verlopen tot nu toe. Goed geholpen en goedadvies gekregen om het huis verkoop klaar te maken.

Schilder
10

Makelaar Tom is duidelijk in het gesprek naar ons en reageert of belt meteen als we iets te melden hebben! Super plezierig is dat evenals de klik die er is!

Anoniem
8

Tom Zwaan weet op een "moderne" manier hoe hij met zijn klanten om moet gaan. Ik heb dat als zeer prettig ervaren. Verder kent Tom de markt en weet dat ook op de kopende partij over te brengen.

Bootsman
8

Een goed gevoel bij het eerste gesprek en een snelle behandeling.

Edwin Bakker
8

Prettig gesprek en vlotte behandeling

Nicky
8

Een fijne en persoonlijke makelaar die ook naar ons kijkt en niet alleen naar ons huis.

Debbie van Ruler
10

Snel en duidelijk in het contact. Heldere afspraken. Veel extra's.

Ben Looye
7

snelheid van handelen

Anoniem
9

Deskundig en aan te bevelen makelaar, prettige samenwerking ondervonden, goede begeleiding, regelmatige contacten.

Jannie Vermaat
10

Het contact tussen makelaar en verkoper verloopt prettig, er wordt snel gereageerd.

Joop Schouten
9

Deskundigheid van de makelaar en correcte begeleiding van het kantoor.

Terug
Recent bekeken