Aankoopmakelaar Schagen

Neem contact met mij op  

Je bent eruit; je gaat een huis in Schagen of omgeving kopen. Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat je één van onze aankoopmakelaars in handen neemt. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Een aankoopmakelaar in helpt en ondersteunt je bij de aankoop van een huis. Het verschil met een verkoopmakelaar is dat deze je ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. 

aankoopmakelaar schagen

Zwaan & Schouten Garantiemakelaars kan bij de ene cliënt een aankoopmakelaar zijn en bij de andere klant een verkoopmakelaar, maar hij is bij één pand nooit zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Dit staat de NVM Erecode niet toe, vanzelfsprekend om belangenverstrengeling te voorkomen. Een Zwaan & Schouten Garantiemakelaars  makelaar behartigt dus altijd de belangen van de klant. Met onze aankoopmakelaars  heb je een eigen aankoopadviseur en iemand die vanuit jouw belangen als koper onderhandelt.

Aankoopmakelaar Schagen en de vier fases

Het aankopen van een huis bestaat bij Zwaan & Schouten Garantiemakelaars uit vier verschillende fases, namelijk:

  • Fase 1: Voorbereiding & zoeken
  • Fase 2: Bezichtigen & vergelijken
  • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht & na de verkoop

Aankoopmakelaar schagen 

Fase 1: Voorbereiden & zoeken

Wij zullen deze vier aankoopfases hieronder in het kort aan je uitleggen. Allereerst ga je op zoek naar jouw favoriete woning. En zoals je waarschijnlijk weet, is dat niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken van jouw favoriete woning. Onze aankoopmakelaar maakt graag samen met jou een selectie van woningen, zodat je deze vervolgens kunt bezichtigen. 

Fase 2: Bezichtigen & vergelijken

Als je overdag geen tijd heeft, bieden wij je ook de mogelijkheid om de woningen in de avond of op zaterdag te bekijken samen met onze aankoopmakelaar in.  Zo weten wij zeker dat er altijd een moment is dat je jouw (toekomstige) woning kunt bekijken. 

Fase 3: Onderzoek & onderhandelen

Wanneer je daadwerkelijk interesse hebt in een huis in Schagen of omgeving willen wij graag meer weten over de woning. Daarom voert jouw aankoopmakelaar een uitgebreid onderzoek uit naar de woning en eventueel raadpleegt jouw aankoopmakelaar het kadaster en/of laat hij een Bouw- Technokeuring uitvoeren. Als alles aan jouw en onze voorwaarde voldoet, kom je ontzettend dicht in de buurt bij het kopen van een huis. Het enige wat er nog gedaan dient te worden is onderhandelen over de vraagprijs. Jouw aankoopmakelaar heeft een realistische kijk op de vraagprijs. Door zijn ruime ervaring weet jouw aankoopmakelaar het beste uit de onderhandelingen te halen.

Fase 4: Overdracht & na verkoop

Wanneer je jouw droomwoning hebt gekocht richt de aankoopmakelaar zich op een correcte en vlotte afhandeling. Zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Hij maakt het koopcontract op of controleert het document als de verkopende makelaar dit heeft opgesteld. Jouw Garantiemakelaar is pas tevreden over de aankoop als jij ook tevreden bent. Daarmee staat jouw Garantiemakelaar ook na de aankoop van jouw woning voor je klaar.

Neem contact met mij op