Over ons

Bij Zwaan en Schouten Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Jouw makelaar in Schagen en omgeving, dat is Zwaan & Schouten Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar in Schagen. Zwaan & Schouten is een garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Schagen of omgeving om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Schagen of omgeving. Bij Zwaan & Schouten Garantiemakelaars helpen wij je graag.

De garanties, klanten en cijfers spreken

39 verkochte woningen vanaf januari 2018 tot oktober 2018
29 dagen gemiddelde looptijd landelijke gemiddelde: dagen
-1% onderhandelingsmarge landelijke gemiddelde: %

Ons team

Bij Zwaan & Schouten Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Schagen of omgeving lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken