Verkocht
€ 285.000,- v.o.n.

Verkocht: Bouwnummer 2, 1755 NH Petten

Onderdeel van nieuwbouwproject Sandenbergh

Beschrijving

Lees meer
22 ruime en goed betaalbare woningen

Het plan bevat 22 ruime woningen. Het merendeel beschikt over een breedte van 6 meter waardoor u volop kunt variëren met de opstelling van uw meubels. Op enkele kenmerkende plekken in het plan zijn accenten toegepast aan de gevels. Dit maakt u gevel nóg fraaier en zorgt er voor dat u extra leefruimte hebt op zolder. Door de ligging en diepte van de tuinen zal er meer dan genoeg zon aanwezig zijn. Vanuit de achtertuin is uw eigen parkeerplaats te bereiken, welke zicht bevindt op het gemeenschappelijke binnenterrein. De 2-onder-1 kapwoningen hebben de mogelijkheid voor een garage, praktijkruimte aan huis of een slaapkamer op de begane grond.

Standaard worden de woningen opgeleverd met een EPC van 0,4 waardoor u energieverbruik aanzienlijk lager is dan bij een bestaande woning. Wanneer u dit wenst is het mogelijk u woning verder te verduurzamen, de indeling te veranderen, woningvergrotende opties te nemen en/ of de woning af te werken in de door u gewenste woonstijl.

* Let op: de gebruikte impressies en woningplattegronden zijn nog niet definitief en kunnen wijzigen als uit de Pré Sale blijkt dat hier behoefte aan is. Bij de woningen worden vanaf prijzen gehanteerd per woningtypen.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 12159/3217705
Prijs € 285.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 15 april 2016
Laatste wijziging Woensdag 14 maart 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 142 m²
Inhoud 534 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom
Terug
Recent bekeken